Når tiden tillader det, så tilbringes der en del tid på Cosmopolitans hjemmeside – hvor det de seneste par uger har vrimlet med summer hårtrends. Derfor er jeg så småt begyndt, at overveje om det var tid til at besøge frisøren. Og smuttede da også ind på Bapoon og bestilte en tid på torsdag (for resten en rigtig nem måde, at bestille og finde en frisørtid – tjek f.eks. her).

Nu kommer det største problem – hvad er det egentlig jeg gerne vil med mit hår (meget stort problem) – måske min tid på torsdag var en smule for hurtig bestilt. Jeg har (ved hjælp af Cosmo) fundet lidt billeder frem, som er min inspiration indtil videre. Har I nogle favoritter?

hair-trends-2014-messy-plaits-lgnhair-trends-2014-romantic-lgn

Åbenbart et rodet look jeg går efter :-) Hvis vi skal over i den lidt mere fine og klassiske , så har jeg kigget lide på disse.

hair-trends-2014-retro-curls-lgnhair-trends-2014

Har I for resten set, at Cosmo holder Blog Award (.co.uk siden). Det er selvfølgelig ikke nogle danske blogs med, men synes det er nogle ret fede udenlandske blogs. Nogle gange er de sku bare lidt bedre i England/USA. Der er mange forskellige kategorier – f.eks. Fashion, new fashion, beauty, ligestyle, rejse og meget andet. I kan følge med her.