Jeg er helt vild med smoothies – måske det ikke længere er så hipt, men det er stadig en fantastisk drik. Har fået skaffet min en helt ny blender bare for, at kunne lave endnu bedre smoothies. Derfor har jeg tænkte mig at være med i ”The july 30-day green smoothie challenge” som går ud på, at du skal drikke en green smoothie hver dag i hele juli. Du kan læsere mere omkring det, og tilmelde dig her.

30 day smoothie challenge

Når du tilmelder dig, så får du også en masse fede opskrifter således, du ikke selv skal finde på opskrifterne hver dag. Har prøvet nogle af deres opskrifter på green smoothie, og det smager bare fantastisk. Når du tilmelder dig, så får du alle opskrifterne + indkøbslister således, du blot skal handle en dag om ugen, og så har du alt hvad du skal bruge.

Hvorfor er green smoothie så sundt?

  1. Booster immunforsvaret
  2. Giver kroppen en bunke vitaminer dagligt
  3. Det smager fantastisk

Håber der er andre har lyst til at være med – smid en besked hvis I også prøver det – så kan vi følges ad.

Andre fede smoothie blogs

Der findes rigtig mange fede smoothie opskrifter på nettet, og også rigtig mange bloggere, som konstant smider de fedeste opskrifter online. Her er ikke kun tale om green smoothie, men alle typer. Jeg har samlet et par af mine favoritter:

 

Har du nogle fede blogs til at finde smoothie opskrifter, så smid mig endelig en kommentar – er altid på udkig efter ny inspiration.