Jeg har fået en tendens til at bruge mine søndage på, at drømme mig væk omkring indretning og drømme boligen. Jeg fik for noget tid siden Bo Bedre og Boligmagasinet af en veninde – to magasiner som jeg ellers aldrig læser – men besluttede mig for at give det en chance. Jeg havde tidligere gået ”nok” op i indretning, hvilket betød at jeg da selv syntes jeg boede pænt, og havde tilbragt lidt tid på diverse blogs, samt mange timer i Ikea.

Men det var som om, at disse blade fik tænkte en (bolig)gnist i mig, som jeg ikke tidligere havde troet jeg havde. Mine søndage har altid været afsat til afslapning i sengen (både pga. tømmermænd og dovenskab). Men min nye søndagsrutine er blevet Chai Tea, boligblade og jazz-musik eller boligprogrammer i tvet. Hvilken bedre måde er der at tilbringe søndagen?

Derfor tænkte jeg også, at det var på tide at dele lidt søndagsboliginspiration her på bloggen. Derfor har jeg i den forløbende uge samlet de fedeste boligbilleder herunder.

images-4 images The-Cornwall-Hotel-Easy-Living-9May13-PR_b_639x426 images-3 images-2 images-1

Denne liste kunne forsætte og forsætte, men jeg tror at jeg lader jer vente på resten af billederne til næste søndag. Det sidste jeg vil dele med jer, er et rigtig godt tips når I selv skal bruge dagen med at finde nipsting til boligen.

Jeg er nemlig faldet over hjemmesiden Pudeguiden, som har en rigtig fed funktion hvor du kan finde puderne fordelt på deres farver. Jeg synes altid at jeg står og mangler puder i en bestemt farve (fremfor mærket etc.), og det er sjældent at i de forskellige webshops, kan vælge at se alle puder i f.eks. rød. Her kan du gøre brug af Pudeguiden.dk, som lister alle puder som er f.eks. røde eller stribede så du nemt kan vælge dem som du vil have (herudover lister de også nogle af de steder hvor de kan købes samt hvem af disse, som har puden billigste).Pudeguiden