Din veninde skal giftes, og hun ønsker du skal være brudepige. Det er en skøn opgave at få, men med titlen som brudepige følger også en række opgaver; en af dem er, at der skal arrangeres polterabend. I Århus er der et utal af muligheder for en helt traditionel polterabend, men hvis I ønsker en festlig dag lidt ud over det sædvanlige kan Eventhall arrangere en række aktiviteter, som I vil tale om længe efter brylluppet. Med adresse i krydset mellem Søren Frichs Vej og Åbyvej i Åbyhøj ligger Eventhall blot et stenkast fra Århus og er et ideelt sted til en anderledes polterabend med forskellige aktiviteter, der bliver skræddersyet til netop jeres behov.

Billede fra Eventhall

Billedet er lånt fra Eventhall.dk

Eventhall tilbyder aktiviteter som f.eks. Sonic Scream og Nailbuster er der rig mulighed for at vise girlpower når der skal skriges af jeres lungers fulde kraft for at se, hvem af jer der kan nå den højeste decibel og slås søm i med færrest slag. Selvom det er en polterabend i veninders lag går der hurtigt konkurrence i den, og det kommer jer til gode i mange af de andre aktiviteter. I Bungee Basket er det simpelt; scor mål i kurven få meter foran dig og du får et point. Problemet er bare, at din veninde er i den anden ende af elastikken, og I løber mod hver jeres kurv på et oppusteligt underlag.

I Eventhall er de tossede med oppustelige baner, og gladiatorkamp samt bordfodbold med mennesker er da heller ikke nogen undtagelse. I Gladiatorkamp giver man den gas som ægte gladiatorer og det gælder om at holde balancen alt imens ens bedste veninde forsøger at vælte en ned fra sin platform et stykke over jorden. Husk at holde tungen lige i munden. bedst som du tror, at du har det afgørende slag klar kan det være dig selv der vælter ned.

Bruden i fokus

Ingen polterabend uden at bruden er i fokus, men hos Eventhall vinder man ved at stå sammen som hold og I bliver rystet godt sammen efter et par timers teambuilding. Til en polterabend er det ikke altid alle der kender hinanden, og derfor danner jeres polterabend aktiviteter hos Eventhall god bund for jeres videre planer for resten af dagen og aftenen.
Er I friske på en omgang paintball kan Eventhall også klare dette for jer. I får et paintball våben hver og kan så vælge imellem forskellige typer spil som en del af jeres polterabend. Paintball er en sjov og anderledes måde at afholde en polterabend på, og I får mulighed for at vælge en taktisk tilgang til spillet, eller en mere tilfældig måde at spille det på.

Billede fra Eventhall2

Billedet er lånt fra Eventhall.dk.

Skal det være ekstra krydret, kan I booke en polterabend i Eventhall med ét styks professionel instruktør i bar overkrop, som guider jer igennem dagen. Man skal naturligvis også have mad til en polterabend og der kan det arrangeres at der er pizza eller sandwich med i prisen, som I aftaler ved booking. Som ekstra bonus, når man vælger sted til sin polterabend i Århus ved Eventhall kan det nævnes, at bruden er med gratis – derfor er det kun deltagerne der skal betale for sig selv.

En rigtig tøsepolterabend starter i Eventhall, og kickstarter en festlig polterabend for hele pigeflokken. Det har aldrig været nemmere at være brudepige, nu hvor Eventhall i Århus arrangerer en perfekt polterabend, som alle pigerne vil elske. Priserne starter fra 499,- pr. person. Og hvis man gerne vil krydre den endnu mere end dette, så synes jeg at man skal læse dette indlæg.