Julen er ovre og udsalget begynder i de fleste butikker landet over. Udvalget af tøj, sko, make-up, boligudstyr osv. er enormt og man kan shoppe stortset ALT online eller i det nærmeste indkøbscenter. Fælles for alle butikker i denne periode er, at de er med på udsalgsbølgen – ALT er på udsalg…

lidt-om-chai-latte-og-udsalg

Jeg er ikke selv den store shopper i fysiske butikker, men derimod en ivrig online shopper. Jeg køber alt på nettet. Det kan være sko, tøj, beauty og sågar min chihuahua’s mad – se nu her; det er bare smart og jeg slipper for, at bære rundt på de sække med mad. Der er langt fra gadeplan op på 5. hvor vi bor!

Nok om hundemad! Min veninde og jeg har begge storforbrugere af de færdiglavede chai latte fra David Rio. Det er kort sagt pulver, som man mikser op med vand eller mælk, som giver en kop chai latte. Præcis som den man kan bestille på en café. Vi plejer altid, at bestille vores dåser fra Tyskland da prisen ofte er billigst her. Da jeg forleden i min udsalgsrus fik Googlet mig frem til danske sider med disse dåser fandt jeg frem til www.david-rio.dk – 2 dåser blev straks bestilt. Prisen er helt klart billigere end det vi tidligere har betalt. I samme omgang fik jeg også bestilt den her top fra DAY, som jeg længe har drømt om. De havde også udsalg på deres site.

Senere i dag skal min veninde og jeg i Magasin. De har selvfølgelig også udsalg, som dog startede for et par dage siden. Men da ingen af os elsker udsalgsræset har vi valgt at vente til her et stykke tid efter. Det bedste er nok væk, men vi kan spare mere og vi slipper for alle de andre udsalgstyper… Den type, som skubber og maser for at spare en 50’er – ARGH!