Når man er kvinde, skifter man ofte hårfarve – jeg gør i hvert fald. Jeg har været næsten helt blond og næsten helt sorthåret, og er nu en mere rødlig tone. Ja, engang i mine teenage år var jeg sågar lilla-håret som man siger. Det er nok ikke lige der jeg vil bevæge mig hen en anden gang. Jeg synes det har været lidt svært nogle gange, at finde ud af, hvordan jeg kunne klæde mig for at få det bedste ud af min hårfarve samt at det passede nogenlunde sammen – derfor kommer her en guide til, hvordan du klæder dig efter din hårfarve. Dog er den begrænset til blond og brunt hår, og der kommer måske en opfølger der vil inkludere rødt hår og kobberfarvet måske. Det vil være meget relevant i og med jeg selv har rødlige toner i nu her, så jeg må lige i gang med noget research.

Klæd dig efter dit blonde og brune hår

Klæd dig efter dit blonde hår

Hvis man har blond hår, skal man gå efter neutrale nuancer, som f.eks en lys rosa eller beige, som i min collage. Blondiner kan også sagtens bære gul, orange og rustrød, som vil gå ind og fremhæve de blonde toner og give glød til ansigtet, som nogle gange godt kan se lidt blegt ud. Blondiner er også smukke i pasteller og sarte farver generelt, så det ikke bliver for tungt med mørke blå eller brune nuancer.

Klæd dig efter dit brune hår

Er man brunette kan det være godt med grønne og blå farver, fordi det får de smukke brune toner i håret til at springe frem. Yderere give det mørke hår og de kraftige farver et rigtig flot sammenspil. Der er selvfølgelig forskel på brunt hår, og det kan være kold brun eller varm brun, og det betyder også noget. Er man farvet i en kølig brun tone er det en god idé at supplere sit look med tøj i varme farver, så man ikke bliver at for kølig at se på, om man så må sige.

Hvor tit skifter I hårfarve? Og har I en yndlings? Hvis I er blevet inspireret til at skifte hårfarve, kan I booke en frisørtid online her, og komme til hurtigt. Jeg synes altid det er spændende at skifte hårfarve, og nyder altid mine frisørbesøg i stor stil fordi det er ren forkælelse.