Når vejret bliver koldt, vil vi alle automatisk justere vores tøj hertil og trække den tykke trøje og de gode bukser frem. Problemet opstår, når kulden rammer landet, når man faktisk bare gerne vil beholde sit sommertøj på. sådan er problemet også med den danske sommer, som pt. ser således ud. I dette blogindlæg skal vi se lidt på pasningen af din hud, når den forventer varme, men får en masse kulde.

Skal vi blot holde os til den samme rutine som vi har, når det faktisk er en varm sommer? Den kolde luft idenfor, regnen og varmen indenfor, kan hurtigt påvirke din hud – især hvis du skifter meget imellem disse klimaer. Dette betyder at mange vil opleve irritation af huden, hvilket kan resultere i rødme i ansigtet. Er du kommet udenfor dette, så kan svaret være at tilpasse dine ansigtsrutiner.

Om vinteren har du sandsynligvis en tro på, at du ikke kan leve uden din fugtighedscreme, men seneste rådgivning tyder på, at vores overdrevne forbrug kan gøre vores hud doven.

Det høje indhold af cremen vand fugter de yderste lag af huden, men vandet kan hurtigt fordampe, hvilket forværrer tørhed. Svaret er ikke at benytte mere fugtighedscreme, men at tage et kig på din hudpleje produkter.

Endvidere har vi også en tendens til, at begynde at spise mere sukker om sommeren og endnu mere, hvis sommeren ikke kommer (for så er sommerkroppen jo ligegyldig). Dette skal man passe på med, da sukkeren i denne periode hurtigt kan påvirke huden. Læs mere omkring dette på bloggen Dolva i dette blogindlæg.

Bruge mere tid på rengøring og eksfoliering vil ofte hjælpe tør, kløende hud, da det stimulerer mikro-cirkulation, som vil løfte døde hudceller og fremmer hudens fornyelse.

Følge efter med en olie-fri serum, der indeholder antioxidanter, såsom vitamin A, B og C, som trænger huden dybere end en fugtighedscreme.

Mine produkter

HSS Firma Serum

Weleda Almond Soothing Facial Oil

Time Defy Thermal Polish Exfoliator

HS202 10540623-1375716930-927103 RC_07_T22_4204_NC_X_EC_0