foto på lærred billigt hos sumopix

Billedet lånt fra Sumopix.com

Det er blevet super moderne at gå mere og mere op i sin boligindretning, og vi bevæger os kraftig hen i mod, at det skal være mere personligt, når vi indretter vores hjem. Vi vil gerne udtrykke, hvem vi er igennem hvordan vi bor. Noget af det mest personlige og smukke er, når folk får deres egne fotos printet på et lærred, så det ligner et rigtigt maleri. Billedet får et sådan mere antikt eller rustikt look, selvom det er et billede taget med et spejlreflekskamera, og stråler af postmodernitet. Så spørger man, hvor finder jeg foto på lærred til billigt i Danmark? Når man så skal finde ud af, hvordan og hvor man får fat i et sådan sted, hvor de laver foto på lærred, kunne man søge på Google efter det. De fleste vil gå efter kvalitet men til lavpris og nettet bugner med tilbud på præcis dette produkt. Det billigste sted at få lavet sit foto om til et lærredsbillede er her hos Sumopix, hvor de har størrelser fra 20 centimeter og helt op til 300 centimeter. Man kan få lavet størrelsen som man vil, og tilpasse billedet det rum, som det skal hænge i med hensyn til længde og bredde. Når man får lavet sit foto på lærred billigt skal man huske at vælge et billede i en ordentlig opløsning, så det ikke er helt pixeleret når man får det hjem (Vigtig).

Endnu et foto fra Sumopix

Billedet lånt fra Sumopix.com

Den billigste måde at få sit foto på lærred er ved at bestille online via hjemmesiden, som guider en igennem hele processen (og efter at have gjort det et par gange, så kan jeg sige, at ALLE kan finde ud af det 😀 ). Man kan vælge om lærredet skal være 2 cm, 4 cm, eller 8 cm tykt og man kan også få det med lyddæmper, hvis man har et lokale der kræver dette.

Man kan sige, at det ”kun” er et stykke tilbehør i ens boligindretning, hvilket også kan være et argument for, hvorfor man vil søge at finde det billigste sted til at få sit foto printet på et lærred. Sommetider har man nogle skæve eller sjove mål på sine billeder, det kunne være et panorama billede af New Yorks skyline eller en fin solnedgang, og dette kan sagtens printes billigt på et lærred. Her vælger man blot at billedet skal være en hel del længere i bredden end i højden, og får præcis den dimension på sit fotolærred som man ønsker.

Sumopix 3

Eksempel på et af deres lyddæmpende billeder.

Der er også mulighed for at få delt sit billede op og på den måde få et antal lærreder som tilsammen viser det motiv man har fået printet på sit lærred. Det er klart det billigste sted at få sit foto på lærred og også hvis man ønsker et opdelt billede med mulighed for at placere det som man vil.

Der er super mange muligheder, men næste gang man overvejer at bestille et foto på lærred billigt skal man klart overveje at bestille det fra Sumopix, hvis man vil have det det billigste sted. En kæmpe sikkerhed, der klart er værd at nævne er, at der sidder grafikere bag skærmen og godkender de billeder, der skal på lærred. Er der noget, der er forkert eller kan forbedres bliver man kontaktet og får mulighed for at forbedre sit billede inden print. De varmeste anbefalinger her fra.

Hjemmesider til test i indlægget (ift. priser):

  1. Illux
  2. Sumopix (vinder)
  3. Bilka
  4. Pixum
  5. Foto.com

Er du på udkig efter en anden måde at lave din egen personlige kunst til væggen, så læse dette indlæg på Unitate.dk om hvordan, man kan benytte Instagram billeder til at skabe noget helt unikt.