Hay er blevet et kæmpe stort navn i Danmark blandt boligbloggere såvel som indretningsarkitekter, hvilket sammensat med det fede brand, har skabt et kæmpe navn blandt forbrugerne. Alle kender Hay, og rigtig mange har nogle af deres fede produkter stående i lejligheden.

Derfor blev det også på tide, at jeg fremviste en række af mine yndlingsprodukter fra Hay, som alle sammen står på ønskelisten til jul, hvor vi flytter i eget hus.

2 3 1

5 4

NB: Tjek også mere omkring Hay bakkebordet her, som du nok allerede har gættet, er et af de Hay produkter som jeg er rigtig vild med.

Problemet bliver ofte, at produkterne fra Hay er i en ”god” prisklasse, som kan være svær at få råd til hvis man er studerende. Også selvom man trækker store penge ind i voksenlivet, så vil det være en dyr investering at købe Hay produkter til hele boligen.

Derfor vil jeg dele et par tips til, hvordan du kan få Hay produkter til billigere penge. Mine tips er nogle du skal læse og benytte over en periode, da der nemlig ikke er nogen nem måde at få billige Hay produkter lige her og nu.

– Facebook salgsgrupper. Der findes en række salgsgrupper til boligindretning på, hvor det kan være en ide at være på udkig efter billige Hay produkter. Der findes formentlig også en gruppe kun tilegnet salg/bytte med Hay produkter.

– Den Blå Avis. DBA er et af de steder, hvor danskere sætter rigtig mange af deres ting til salg, og ved at søge på Hay finder du rigtig mange forskellige produkter (se f.eks. her). Ofte er prisen dog en smule høj, men det er muligt at prutte om prisen og få den længere ned.

– Hold øje med tilbud. Det er ikke særlig tit at der er tilbud på de ”gode” Hay produkter, men det hænder i ny og næ. Derfor kan det være en ide at kigge efter de bedste tilbud fra de danske webshops (se en liste over disse her).

– Hold øje med loppe- & kræmmermarkeder. I Danmark findes der rigtig mange loppemarkeder, kræmmermarkeder, loppehuse etc. rundt om i landet, hvor du sagtens kan være heldig at finde en række Hay produkter.