Når man selv er blogger, så læser man naturligt en masse blogs – indenfor ens eget felt, men også alle andre typer af blogs. Jeg skriver ikke særlig meget omkring fitness, men bruger faktisk en del tid på dette – og læser derfor også en del fitnessblogs. Har længe kigget rundt på nettet, og tænkte at jeg ville dele ud af de steder, hvor jeg finder inspiration

Min yndlings fitnessblogs

Der er flere danske og udenlandske fitnessblogs, som jeg ofte kigger på. Enten fordi de kommer med gode tips og tricks, som jeg selv kan benytte i min træning. Eller også fordi det altid er dejligt med lidt motivation – må indrømme jeg er lidt af en sucker efter flotte motiverende billeder.

Fit ´n Run – Camilla kommer med gode guides fra alt til hjemmetræning til løb. Herudover, så er der også en god giveaway i ny og næ.

Fitinspiration – Tine skriver nogle rigtig gode og lange indlæg omkring fitness og træning. Herudover en dejlig mængde mandagsinspiration, som kan få alle til at træne.

Fitness Dreams – Her finder jeg mine mange opskrifter, og en god portion fede billeder. Læs mere omkring hvor jeg finder opskrifter her.

Fitness as a lifestyle – Når jeg bare lige skal se et par sjove billeder – ikke på dansk (så kan ikke bruges til meget andet).

Dinsport blog – Guide skrevet af eksperterne bagved Dinsport.dk. F.eks. gode guide til valg af de rigtige løbesko har været behjælpelig.

Og i rigtig fitness stil, så afslutter vi lige med et par fede fitness mems.

quote13

48af9d55bb8387d41ffac42c2d48eeea

207330aba4a36cea73e8ed6fda9cb012

 

89a5041c48617e2be70fcde3c0adb9b4