Hvad i al verden køber man til børn? Sidst jeg købte en gave til min niece måtte min søster pænt forklare mig, hvad børn på hendes alder synes er sjovt at lege med. Jeg var i bedste mening vadet ned i den lokale legetøjsbiks for at shoppe en god gave, men hold da op hvor kunne jeg ikke have skudt mere ved siden af. Med den baggrund og sidste fødselsdag i baghovedet er jeg mildest talt rædselsslagen for at skulle købe gave igen – mon de opdager, hvis hun slet ikke får noget fra mig?

Sådan har jeg haft det længe LIGE indtil for ganske nyligt, hvor en anden blogger gjorde mig opmærksom på, at der var kommet en ny kollektion af vinterstøvler til piger hos byKier. Jeg kan lige se det for mig: en gave der er smart OG praktisk her til vinter? Jeg bliver årets gæst til den fødselsdag.

Et par af de fede sko

byKiers AW14 kollektion får mig til at ønske jeg selv var barn igen. Dengang jeg var barn, kunne man i hvert fald ikke få sådan nogle fine børnestøvler, som man kan i dag. Dem jeg sådan fandt mest interessante har jeg indsat i kollagen ovenfor. Leopardprint har længe været på mode, og er nu også at finde på vinterstøvler til piger (og drenge). Jeg synes de er så smarte. Både den leopardfarvede og den sølv ligner umiddelbart efterårssko, men det ER faktisk hardcore vinterstøvler. De er lavet i italiensk skind og har et naturligt for af uld, og disse to kombineret giver en varm og åndbar støvle. Jeg er næsten helt overbevist om, at min niece vil gå bagover, hvis hun fik sølvfarvede vinterstøvler. De er simpelthen for seje. Jeg kan dog også godt lide e tre nederste, og den til venstre var på grund af farven men selvfølgelig også pga. den nuttede stjerne. Til de forældre eller andre glade gave-givere der gisper ved tanken om snørebånd hele vinteren kan jeg sige: ”Frygt ej” der er nemlig lynlås på indersiden, som gør at barnet let selv kan komme ind og ud af vinterstøvlen uden hjælp. Camouflage støvlen syntes jeg var sjov, fordi det begynder at komme frem i bybilledet igen, og nu også på børnestøvler. Jeg er fan, og arbejder nu på at finde ud af, hvilket par jeg skal bestille til min elskede niece.