Jeg har længe været fascineret af tapet, og synes det er en af de fedeste måder at indrette på. Det fede ved dekorativt tapet er, at du ikke blot kan bruge det på din væg, men også til alt fra sengegærde, reoler til kreative projekter med rammer og billeder. Jeg har samlet et par kreative projekter herunder, som viser hvorledes du kan benytte dit dekorative tapet.

Benyt tapet til mange ting

Er I også blevet ramt af bølgen af tapet, så kan i få flere tips til dette her. Der er helt sikkert et par metoder, som i ikke kendte til – og som ville passe perfekt ind hos jer.

her

 

Hvis i som mig, bor til leje steder, hvor det ikke er muligt at sætte nyt tapet op (sådan er det at bo til leje), så har jeg tippet til jer. En amerikansk virksomhed (Livette) har nemlig lavet noget dekorativt tapet, som kan fjerenes igen. Faktisk så er hele det dekorative tapet faktisk bare en stor wallsticker – som så kan tages ned, når du skal flytte 😀 Det er godt nok smart.

Jeg har selv været inde og kigge på Etsy, og de har nogle rigtig fede nogle – så der er rige muligheder. Jeg har lidt planer om, at købe en rulle til en mindre væg jeg har. Og så snart dette er sat op, så kigge lidt efter noget rigtig tapet, så jeg kan lave nogle af de fede projekter fra det tidligere link – bliver snar en helt boligblog.

Har i nogle erfaringer med dekorativt tapet? Både til ophæng på en væg, men også til kreative DIY projekter – smid gerne en kommentar. 

Udover dekorativt tapet, så har du også muligheden for at få dit helt eget billede på lærred. Jeg har undersøgt hvor du finder det foto på lærred billigt – læs guiden og få de billigste priser.