De evige indretningsproblemer

Tidligere boede jeg uden vaskemaskine og tørretumbler, og måtte ned i en fælles vaskekælderen for, at vaske mit tøj. Den gang var jeg ufattelig træt af dette, og ville virkelig gerne have disse i min lejlighed – jeg er dog efterfølgende kommet på andre tanker.

Jeg bruger en del tid på at indrette min lejlighed – mange vil nok bare kalde det om rokering – men der sker altid noget ny, når man besøger mig. En af de ting som bare ikke er skabt til at indgå i en pæn indretning er vaskemaskinen og tørretumbleren. Jeg ved godt at disse kun har én placering, og de fleste ikke gør andet ved dem – men de er altså ikke særlig kønne!

Jeg har søgt og søgt efter enten tips til at gøre dem bare lidt lækre – eller se om der ikke bare fandtes én nogenlunde pæn derude.

Flotte alternativer til vaskemaskinen

De eksistere ikke endnu, men vi kan se frem til de gør – disse vaskemaskiner og tørretumbler er virkelig seje – og slår de normale til en hver tid. De har alle sammen et meget futuristisk design og look – men det synes jeg blot er flot.

1 2 3 4

I samme artikel hvor jeg faldt over de fede vaskemaskiner, der faldt jeg også over, men temaet er ret så fedt. En fed vaskemaskine som bank benyttes i områder af verden, hvor både vand og elektricitet ikke altid er tilgængelig i tilstrækkelige mængder – eller for dyrt. Men at man så vasker tøjet ved, at spille bold med – det er jo virkelig smart. Se billeder herunder, og læs artiklen her.

6

 Denne nemme løsning – gør det eksisterende bedre

Mulighederne for at fremskaffe de fede vaskemaskiner og tørretumbler er desværre ikke så stor – og selv når de kommer ud, så tror jeg prisen er lidt over mit niveau. Lige pt. har vi en tørretumbler som lige kan gå (se den her), men uden lidt tilpasning, så er den ikke den pæneste. Vi har fået af vide fra udlejer, at der inden længe skal udskiftes vaskemaskine i lejligheden, så jeg går jo lidt og overvejer hvordan jeg på den ene eller anden måde, kan få denne model ind.

Der er rigtig mange muligheder for at indrettet enten vaskemaskinen eller rummet omkring den til, at være bare en smule lækkert. Jeg har længe søgt efter inspiration på nette, og synes det fedeste sted at finde inspiration er via Pinterest. Hvilken en af følgende ideer synes I bedste om?

1 2 3 4 56

 

Læs også mit indlæg som guider dig til, hvor du finder det billigste foto på lærred i Danmark. Jeg har undersøgt mange af de store udbyder, og har nu fundet en vinder således, du får det bedste og billigste foto på lærred.